Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/02/2016

Nous cursos de formació ocupacional a la Fassina

Formació

S'han iniciat dues especialitats formatives: Elaborador de vins i licors que va iniciar el 29 desembre de 2015 i Activitats auxiliars de magatzem que es va iniciar a principis de febrer.

El Servei d'Ocupació i Formació–La Fassina de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès està portant a terme el programa de cursos de formació ocupacional de la convocatòria del Servei d'Ocupació de Catalunya 2015-2016. Aquesta oferta, finançada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu consta d'un total de 2.450 hores distribuïdes en sis Certificats de Professionalitat.
L'aposta del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca és oferir una àmplia oferta de cursos per tal de millorar l'ocupació a la comarca i trobar aquelles especialitats formatives que puguin tenir més sortida laboral.
Fins al moment han iniciat dues especialitats formatives, Elaborador de vins i licors que va iniciar el 29 desembre de 2015 i Activitats auxiliars de magatzem que es va iniciar a principis de febrer.
El mes d'abril està previst iniciar les especialitats d'Activitats de venda i d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i el mes de maig les especialitats de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Activitats auxiliars de comerç.
Els cursos de formació ocupacional de La Fassina estan adreçats a treballadors/es en situació d'atur que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya i vulguin ampliar les seves competències laborals.
Els perfils de candidats i candidates a la formació ocupacional 2015-2106 estan determinats per la normativa que determina cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos.
Les inscripcions als cursos de formació ocupacional s'han de realitzar a través de la web del Servei d'Ocupació de Catalunya. 

Més informació
Oficina Municipal de Treball 
A la planta baixa de l'Ateneu Municipal a la Plaça del Penedès
tel. 93 817 24 47


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/02/2016


Segueix-nos a :