Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
02/08/2019

Detinguts dos individus per presumpte tràfic de drogues, un dels quals també per conducció temerària

 detenció Policia Local Els dos detinguts tenen 23 i 28 anys i amb residència a Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès.

La detenció es va produir cap a les 21.15h després que el conductor del vehicle dels detinguts comencés a circular amb velocitat inadequada en detectar la presència del cotxe patrulla de la Policia Local.

La Policia Local de Vilafranca va detenir dimecres al vespre dos individus per presumpte tràfic de drogues, un dels quals també per conducció temerària. Un tercer individu, que es va donar a la fuga, està identificat i en recerca.
Els dos detinguts tenen 23 i 28 anys i amb residència a Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès.
La detenció es va produir cap a les 21.15h després que el conductor del vehicle dels detinguts comencés a circular amb velocitat inadequada en detectar la presència del cotxe patrulla de la Policia Local. Malgrat les ordres d'aturar-se dels agents, el conductor va fer cas omís i va iniciar una fugida pel barri de Sant Julià conduint temeràriament i posant en perill la integritat dels ocupants del vehicle, dels agents actuants i dels vianants i altres vehicles que circulaven en aquell moment. La persecució va finalitzar al c/ Pere el Gran quan el vehicle dels detinguts va xocar contra un senyal de trànsit i també va produir danys al vehicle policial. Dos dels tres ocupants del vehicle, amb actitud agressiva, van ser reduïts pels agents i detinguts i un tercer es va donar a la fuga i no va poder ser interceptat. En el registre del vehicle es va localitzar una quantitat de diners, marihuana i 4 telèfons mòbils dels quals no se n'ha pogut determinar la propietat. Els agents també van poder recuperar una paperina que els detinguts havien llençat per la finestra amb una pols blanca, presumptament cocaïna, a pocs metres del final de la seva fugida. Durant la persecució pel barri de Sant Julià els implicats haurien llençat per la finestra del vehicle diversos embolcalls com el recuperat pels agents.
Els dos individus van quedar detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública i el conductor, que va donar positiu per consum de marihuana, també per un delicte de conducció temerària. Tots dos van ser posats a disposició del cos de Mossos d'Esquadra.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 02/08/2019


Segueix-nos a :