Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
04/06/2012

Obertes les inscripcions als Tallers d’Estiu de música tradicional

Tallers d'estiu

Les classes tindran lloc des del dia 2 fins al 6 de juliol, en grup o individuals. L’edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys.

Ja estan obertes les inscripcions als Tallers d'Estiu de música tradicional, que tindran lloc del 2 al 6 de juliol, organitzats per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet amb la col·laboració de la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
Les classes d'instruments tradicionals es fan tant a nivell grupal com individual. També hi ha l'opció de classes per a grups ja consolidats o amb ganes de formar-ne un.
Les classes tindran lloc des del dia 2 fins al 6 de juliol amb una durada de 30 o 45 minuts, segons l'opció escollida per l'alumne/a, sempre en horari de tarda, entre les 16 i les 20,30h. L'edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys.
El professorat d'instruments està format per Jordi Mestres i Jaume Aguza (gralla), Lluís Giménez (timbal), Marc Riera (flabiol), Francesc Sans (sac de gemecs), Daniel Carbonell (tarota), Carles Belda (acordió diatònic) i Víctor Pedrol (percussió de mà del Mediterrani- pandereta catalana, castanyoles, req-pandereta àrab i darbuqa- tambor àrab).
El taller de construcció d'instruments tindrà lloc el dimarts 2, el dimecres 4 i el divendres 6, de 17 a 19h i serà impartit per Xavi Gallego. És un taller dirigit a nens a partir de 8 anys. Si els infants poden venir acompanyats d'un adult, serà de gran ajuda al grup.
El taller de percussió corporal i domèstica serà impartit per Xavi Vila. Es realitzarà el dilluns 2, el dimarts 3 i divendres 6 de 17 fins a les 19h. Serà un taller dirigit per gent interessada a descobrir les possibilitats sonores tant del cos com dels objectes quotidians amb els quals mai hauries pensat que s'hi pot fer música. L'edat mínima per fer el taller és de 16 anys.
Tots els tallers es desenvoluparan als diferents espais de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. 

Mostra de música i danses tradicionals 
Com a cloenda dels tallers, el divendres dia 6 de juliol, hi haurà la mostra de música i danses tradicionals, a les 9 del vespre, al claustre Sant Francesc. En la mostra hi participaran tots els alumnes i oferiran un repertori variat amb tots els instruments que s'han treballat en els diferents tallers: gralla, timbal, flabiol, sac de gemecs, acordió diatònic, tarota, castanyoles, pandereta catalana, req (pandereta àrab) darbuqa (tambor àrab) i taller de percussió corporal i domèstica. 

Per tal de realitzar la inscripció, als tallers cal adreçar-se a l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet (Pl. Penedès, 4), per Internet en aquest enllaç, per correu electrònic a escolademusica@vilafranca.org o per telèfon al 93 817 37 93. 

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/06/2012


Segueix-nos a :