Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/12/2020

Exhaurides les entrades per a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon

Entrades exhaurides

Ja no queden entrades a la venda per a les sessions d'aquest espai que es pot visitar en família fins al 4 de gener.

Les entrades a la venda per a les diferents sessions de La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon estan esgotades i ja no se'n poden comprar. L'espectacle familiar, en una de les naus del carrer del Comerç, es va iniciar el passat 27 de desembre i continuarà amb diverses convocatòries fins al 4 de gener. En aquest espai, les famílies descobreixen el treball que el patge Raimon i els seus ajudants realitzen aquests dies previs a la diada de Reis. 

Als matins, hi trobareu el patge Raimon enfeinat, per la qual cosa no és en aquest espai que es recullen les cartes dels nens i nenes als Reis. Sí que hi ha una bústia perquè qui ho vulgui, pugui dipositar la carta. També podeu fer arribar la carta als Reis a través del Gemínid, que passeja en un vehicle molt especial pel Centre de Vilafranca, o a la bústia reial del Patge Raimon que cada dia és en un barri de la ciutat. Podeu consultar calendari i horaris en aquest enllaç.

La producció de l'espectacle de La Fàbrica de Joguines és de l'Ajuntament de Vilafranca, sota la coordinació del servei de Cultura. La direcció artística i el muntatge de la producció va a càrrec de Tàndem Produccions i l'artista Jordi Gibert.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/12/2020


Segueix-nos a :