Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/12/2020

Dimecres entra en funcionament a Vilafranca un sistema de pagament de la zona blava a través del mòbil

EasyPark

L’opció de pagar des del mòbil, a banda de ser més còmoda, més fàcil i més segura, permet evitar la manipulació de les màquines expenedores de tiquets.

A partir del proper dimecres 9 de desembre entrarà en funcionament a Vilafranca un sistema de pagament de la zona blava d'estacionament mitjançant una aplicació de mòbil. L'aplicació, que s'anomena EasyPark, s'ha de descarregar en el mòbil, permet pagar per l'estona en què s'estigui aparcat, estalviant temps i diners. Un cop obert el mapa de la ubicació, es confirma on es vol aparcar i el temps que vol pagar. El supervisor de la zona blava verifica la matrícula del vehicle i només es paga el temps exacte durant el qual el vehicle ha estat estacionat en zona blava, un cop s'hagi avisat a través de l'app que s'abandona la plaça. L'aplicació permet iniciar, aturar i prolongar l'estacionament des del mòbil mateix. 

La zona blava de Vilafranca funciona en horari 9 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h. 
L'opció de pagar des del mòbil, a banda de ser més còmoda, més fàcil i més segura, permet evitar la manipulació de les màquines expenedores de tiquets. La modalitat de pagament mitjançant els parquímetres continuarà vigent com fins ara. 

Per a més informació sobre el funcionament de l'aplicació mòbil, es pot consultar a la pàgina web d'EasyPark www.easypark.es o trucar al telèfon 91 123 95 00. La implantació d'aquest sistema és possible gràcies a l'acord entre l'operadora SABA i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/12/2020


Segueix-nos a :