Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/10/2017

Cursos de formació professional per a l’ocupació 2017/2018 a la Fassina

Elaboradors

El certificat de professionalitat d’Elaboració de vins i licors està previst que iniciï el proper mes de desembre.

El Servei d'Ocupació i Formació – La Fassina de l'Ajuntament de Vilafranca ha sol·licitat els cursos de formació professional per a l'ocupació de la convocatòria del Servei d'Ocupació de Catalunya 2017-2018, encara pendents de resolució. S'han sol·licitat un total de quatre Certificats de Professionalitat: Elaboració de vins i licors, Docència de la formació professional, Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, i Auxiliar d'activitats de magatzem. La primera acció formativa, el curs d'Elaboració de vins i licors té previst el seu inici a finals de desembre. 

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d'atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals. Els perfils de candidats i candidates estan determinats per la normativa específica de cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos. 

L'aposta del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca és oferir una àmplia oferta per tal de millorar l'ocupació a la comarca. En la passada edició de cursos van formar-se 77 persones repartides en cinc certificats professionals, el 57,15% de les quals s'han ocupat en feines relacionades amb la formació que han realitzat. 

Per a més informació sobre els programes formatius, dates, requisits d'accés i preinscripcions cal adreçar-se a l'Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l'Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé al web del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/10/2017


Segueix-nos a :