Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/05/2013

El marxandatge de la Festa Major 2013 presenta com a novetat la tassa Sant Fèlix.

Marxandatge FM2013

La samarreta, un dels productes més populars, presenta aquest any diferents models.

Els Administradors han presentat els productes de marxandatge oficial de la Festa Major 2013, que aquest cap de setmana ja estaran a la venda a l'estand de les Fires de Maig. A partir de l'1 de juny, cada setmana s'instal·larà la paradeta del mercat dels dissabtes, davant de l'Ajuntament. 
Com a novetat, aquest 2013 es presenta la tassa Sant Fèlix, que reprodueix la imatge del sant i un vers dels Goigs. En col·laboració amb Cafès Novell, l'empresa regalarà una tassa Sant Fèlix a cada client que adquireixi una cafetera o 50 càpsules. A més, per cadascuna d'aquestes vendes farà un donatiu d'1€ a la FM. 
Pel que fa a la samarreta, el producte més popular i esperat cada any, presenta diferents models: l'infantil, amb la imatge de la cara de l'àliga, i la d'adults amb dues versions, l'estampació de la tipografia de la festa i una altra amb la reproducció a color de diferents elements del seguici festamajorenc. També es presenta el disseny d'un polo, de color negre i amb el logotip de la Festa Major 2013 en blanc. Les novetats de marxandatge es completen amb una bossa de mà i un domàs de color verd festuc.

Apadrina un tro
Aquest any es repetix la iniciativa d'apadrinament d'un tro. Com a novetat, enguany s'ofereix la possibilitat de fotografiar-se amb un tro gegant que, al seu interior, guardarà els desitjos festamajorencs de tots els padrins. Aquest tro gegant amb tots els desitjos petarà a la tronada del dia 29 d'agost.

Promocions
Els Administradors de la Festa Major van anunciar que hi haurà diverses promocions de venda. Per un costat, la possibilitat d'adquirir alguns dels packs de descompte amb diferents productes. A més, durant aquest cap de setmana de Fires de Maig, totes les persones que facin una compra superior a 10€, entraran en el sorteig de 3 invitacions dobles per veure les entrades del dia 29 i 30 d'agost, des dels balcons del Vinseum.

Els Administradors recomanem que els productes festamajorencs s'adquireixin en els punts de venda oficials, ja que el benefici es destina íntegrament a la festa. Alguns establiments també tenen productes de la festa major a la venda, però els beneficis de la venda no repercuteixen en la festa. 


Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/05/2013


Segueix-nos a :