Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/08/2019

Fan malbé arbres al Camí del Vi

 vandalisme Vandalisme contra els arbres al Camí del Vi.

La Policia Local reforçarà especialment la vigilància en aquesta àrea.

El passat dilluns dia 5 d'agost al matí, treballadors del programa Treball i Formació subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, van descobrir diferents arbres fets malbé a l'inici del Camí del Vi. Els vàndals havien rascat l'escorça de dues mèlies i dos garrofers, i en serà difícil la seva supervivència.
Actualment, la Policia Local està fent investigacions amb la finalitat de descobrir l'autor o autors d'aquests actes, ja que s'ha comprovat que no és la primera vegada que hi ha actes de vandalisme en aquesta zona de Vilafranca.
Així mateix, a partir d'ara, la Policia Local reforçarà especialment la vigilància en aquesta àrea. Cal recordar que l'Ordenança de Convivència ciutadana preveu sancions per aquest tipus d'actuacions.
Des de diversos programes d'ocupació del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca, en coordinació amb el Servei de Medi Ambient, es treballa per la plantació i manteniment d'arbres en camins, rieres i espais periurbans.
Des del novembre de 2016, any en què es va iniciar el projecte “Camins amb arbres”, a través de diversos programes d'ocupació, s'han plantat més de 800 arbres en diferents camins municipals i rieres, i més d'un miler de plançons. L'actuació persegueix diversos objectius com ara millorar el paisatge i el confort de les persones que hi passegen, afavorir la biodiversitat i la connectivitat ecològica i contribuir a la reducció de la petjada de CO2 del municipi.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/08/2019


Segueix-nos a :