Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/12/2016

Es presenta el Joc de Vilafranca, un joc de taula a la venda aquest Nadal

Presentació

És un joc de taula familiar, híbrid dels coneguts monopoli i joc de l’oca.

Aquest dimarts s'ha presentat el Joc de Vilafranca, un joc de taula familiar un híbrid dels coneguts monopoli i joc de l'oca. Els jugadors circulen per un tauler que reprodueix un circuit de carrers de Vilafranca, per on han de comprar i vendre façanes. El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, va acompanyar els impulsors del joc, Enric Cervera i Roser Serra, i la il·lustradora Laura Rafecas, en l'acte de presentació al restaurant el Cigró d'Or.

El regidor Montfort va explicar que el projecte li va semblar des de l'inici “molt interessant, ens va semblar que valia molt la pena per Vilafranca. És un projecte que fa ciutat, representatiu de la Vila”. Des de l'Ajuntament de Vilafranca va dir sentir-se “satisfets del resultat final, amb una imatge molt atractiva” i va valorar especialment “que es treballi amb gent del territori”.

El promotor del joc, Enric Cervera, va destacar precisament que la implicació de gent del territori és l'èxit del projecte: “els protagonistes són gent representativa de la ciutat”, i ha destacat la il·lusió amb que s'ha trobat en el desenvolupament del joc a Vilafranca. Abans ja s'han fet jocs del mateix estil, personalitzats a ciutats com Lleida, Girona, Tarragona o Reus, i estan en fase de projecte els jocs de Badalona, Vic o Castelló.

El Joc de Vilafranca, dissenyat per Eloi Botey amb il·lustracions de Laura Rafecas, és a la venda en vuit establiments de la vila al preu de 27 euros.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/12/2016


Segueix-nos a :