Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/06/2017

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, inauguren el VI Congrés d'Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme

Inauguració

Regull ha remarcat "la constància i la fe en un Congrés que ha tirat endavant durant tots aquests anys, que ha millorat any rere any, demostrant, des del seu origen, que el camí era el correcte".

Aquest dijous, a l'Auditori del Vinseum, s'ha celebrat la inauguració del VI Congrés d'Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedès i Subirats. 

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, i Miquel Vidal, director del Congrés, han estat els encarregats, amb els seus parlaments, de donar per inaugurat aquesta sisena edició del Congrés d'Art i Paisatge. 

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha volgut agrair als organitzadors la seva "contínua tasca de pensar i reflexionar pel futur del Penedès", i ha volgut remarcar "la constància i la fe en un Congrés que ha tirat endavant durant tots aquests anys, que ha millorat any rere any, demostrant, des del seu origen, que el camí era el correcte". Durant el seu parlament, Pere Regull ha destacat la importància del paisatge en la nostra identitat, "donant-nos caràcter, i visualitzant què som, què treballem i com ho fem per aconseguir millorar dia rere dia." L'alcalde de Vilafranca ha destacat "l'alt nivell de les persones que sempre són convidades al Congrés, persones que han acabat sent referents per les seves idees i propostes. Són referents que el Penedès necessita". Finalment, Pere Regull ha demanat "valentia per barrejar en el discurs i en la proposta, paisatge i economia. És una aposta valenta i necessària. L'economia és, per exemple, les infraestructures, i hem de poder dir quines volem, com i on les volem." 

Tot seguit, el programa del VI Congrés d'Art i Paisatge ha començat amb la conferència inaugural “Observations on Intangibles: Winery Landscape Excellence and Economic Earning”, a càrrec de Paul Merton.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/06/2017


Segueix-nos a :