Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/05/2019

Entrades exhaurides per a l’obra A.K.A. (Also known as) de Flyhard Produccions

A.K.A.

Ha estat l’espectacle multipremiat de la temporada.

Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys, o 16.... Vaig a cole, m'avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip-hop... i un dia conec la Clàudia i... màgia”. Aquest divendres 17 de maig a les 20.30 hores arriba al Teatre Cal Bolet A.K.A. (Also known as) l'obra revelació de la temporada. Una obra del dramaturg Daniel J. Meyer, amb la direcció de Montse Rodríguez Clusella i amb l'intèrpret Albert Salazar

A.K.A. ens mostra un adolescent que trontolla i es planteja la seva identitat i les seves arrels des dels ulls dels altres. Un personatge esplèndidament interpretat per Albert Salazar. L'amor juvenil, l'adopció i el racisme conviuen en aquesta història sobre un noi com qualsevol altre. Un muntatge magnètic que atrapa els joves i també els adults. 

Guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en les categories de Millor espectacle de petit format, Millor direcció i Millor text original. Gran guanyadora dels premis Butaca 2018: Premi al millor espectacle de Petit format, millor actor protagonista per Albert Salazar, millor direcció per Montse Rodríguez Clusella i millor text. Obra finalista del Premi BBVA de Teatre, del qual Salazar ha guanyat el premi a millor actor. Nominada als Premis Max.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/05/2019


Segueix-nos a :