Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2015

El 21 de maig s’obren les preinscripcions de la Festa Major dels Petits

Festa Major dels Petits

El dia 1 de juny es farà el sorteig de la lletra a partir de les quals es faran les inscripcions, els dies 5 i 6 de juny.

Els Administradors del 2015, el Servei de Cultura de l'Ajuntament i la Comissió voluntària encarregada d'aquesta activitat han posat en marxa el procés d'inscripció per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca que enguany ofereix un total de 352 places en els 16 balls que hi tenen representació, a més dels Falcons i de les Colles Castelleres pel que no hi ha un límit de places ni es demana un mínim d'edat.

Calendari de preinscripcions i inscripcions
El període de preinscripció serà del 21 al 29 de maig. El tràmit es podrà fer en línia en aquest enllaç o bé de forma presencial al Servei de Cultura de l'Ajuntament, a l'Escorxador (c. de l'Escorxador, 19-21), de dilluns a divendres, de 16,30 a 20,30h.
El dilluns 1 de juny, a les 20h, a l'Escorxador, es farà el sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions. En funció del resultat i seguint l'ordre alfabètic, es farà una taula d'horaris de manera que cada família tindrà assignada una franja horària per fer la inscripció. La taula d'horaris es podrà consultar a la web de l'Ajuntament i es farà arribar a les famílies per correu electrònic.
El divendres 5 de juny, de 17 h a 21h i el dissabte 6 de juny, de 10 a 14h, es faran les inscripcions que tindran lloc a l'Escorxador. Les famílies hauran de portar omplerts i signats els formularis d'inscripció que estaran disponibles en el moment d'inscriure's i que també es podran descarregar des de la web de l'Ajuntament per si es volen portar omplerts de casa.
Si el ball que es tria en primera opció està ple, se n'oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per a fer la inscripció serà imprescindible haver fet la preinscripció (caldrà confirmar-ho portant el resguard o indicant el número de referència) i portar un document que acrediti l'edat de l'infant.

Criteris de participació: edats, places i calendari d'assaigs
Per participar a la Festa Major dels Petits serà imprescindible no faltar a més de quatre assaigs i cenyir-se als mínims d'edat i als barems físics establerts a la graella que es pot consultar a les butlletes d'inscripció que estaran disponibles en els punts d'informació habituals i que es faran arribar a tot l'alumnat de 1r a 6è de primària de les escoles de Vilafranca.
Aquesta graella inclou les edats mínimes i màximes per participar en cada ball (expressades amb els cursos escolars corresponents a l'any 2014-2015), el nombre de places que s'ofereixen, els dies d'assaigs a la setmana, indicant el dia que comencen i que acaben. Aquests criteris els determinen els balladors/es de la Festa Major que de forma voluntària organitzen els assaigs dels petits durant els mesos de juliol i agost. 

Més informació:
Graella d'edat, places i assaigs (pdf)
Formulari de preinscripció online (actiu a partir del 21 de maig)

Podeu adreçar-vos també al Servei de CulturaAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2015


Segueix-nos a :