Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/09/2017

Actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Vilafranca

Cartell

Diferents activitats de promoció dels hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Enguany s'aglutinen tres actes al municipi de Vilafranca del Penedès emmarcats en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, la qual promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. 

El divendres 15 de setembre, a les 17 hores, s'iniciarà la Cursa de Transports que organitza la Plataforma en defensa del Transport Públic (PTP), la qual es podrà seguir en temps real des de l'Escorxador, on hi haurà jocs infantils de 17 a 19h i berenar a l'arribada dels participants. Més informació a: altpenedes@transportpublic.org.
  
El dissabte 16 de setembre, a les 17 hores, tindrà lloc la ja tradicional Pedalada Verda que organitzen els Castellers de Vilafranca. El punt de trobada és la rambla Sant Francesc. Hi haurà berenar per a tots els assistents i un sorteig d'una bicicleta i altres obsequis per als participants. 

El diumenge 24 de setembre, a les 11 hores, hi ha programada una nova matinal de natura per gaudir i aprendre del nostre entorn més proper. L'activitat consistirà en una Passejada guiada fins a l'ermita de Sant Pau i, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller en viu d'extracció de mel d'abella i s'explicaran les múltiples propietats d'aquest producte, i es podrà elaborar una espelma amb la cera de les abelles. El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes. 

Més informació a: mediambient@vilafranca.org


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/09/2017


Segueix-nos a :