Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/05/2013

El 23 de maig s’obren les preinscripcions de la Festa Major dels Petits 2013

Butlleta

Com a novetat, enguany s’incorpora a la Festa Major dels Petits el Ball de Capgrossos que fins ara no hi tenia representació.

Els Administradors de la Festa Major del 2013, el Servei de Cultura de l'Ajuntament i la Comissió de la Festa Major dels Petits han posat en marxa les inscripcions per participar a la Festa Major dels Petits 2013. El sistema d'inscripció per participar-hi serà el mateix que els darrers anys: hi haurà un període de preinscripció en el que es recolliran les dades de tots els infants que hi volen participar i es farà un sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions. Com a novetat, enguany s'incorpora el Ball de Capgrossos que fins ara no hi tenia representació. Els Administradors del 2012 han fet un donatiu a la Festa Major encarregant la reproducció en petit de l'Humbert, la Roseta, el Canyamàs i la Zingarel·la.

Calendari de preinscripcions i inscripcions
El període de preinscripció serà del 23 al 31 de maig. La gestió es podrà fer on-line a partir del 23 de maig o bé de forma presencial adreçant-se al Servei de Cultura, a l'Escorxador, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 21h.
El dilluns 3 de juny, a les 20h, a la Sala d'Actes de l'Escorxador es farà el sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions. A partir d'aquest resultat, i seguint l'ordre alfabètic, es farà una taula d'horaris de les inscripcions. El divendres 7 de juny, de 17 a 21h i el dissabte 8 de juny, de 10 a 13h, hi haurà les inscripcions que tindran lloc a l'Escorxador en els horaris que s'elaboraran a partir del resultat del sorteig i la previsió del nombre de persones que es poden atendre en cada franja horària. Les butllete s'hauran de portar omplertes i signades indicant el ball en què es desitja ballar. En cas que el ball que s'ha escollit estigui ple, se n'oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per a fer la inscripció serà imprescindible haver fet la preinscripció.

Requisits
Enguany s'ofereixen un total de 341 places repartides amb els 16 balls que tenen representació a la Festa Major dels Petits: Drac, Diables i Tabalers dels Diables, Ball d'en Serrallonga, Àliga, Gegants, Nans, Capgrossos, Cotonines, Panderetes, Pastorets, Cercolets, Ball Pla, Figuetaires, Bastoners, Panderos i Ball de les Gitanes. Les places per als Falcons i les tres colles castelleres de la vila, Colla Jove, Xicots i Castellers, són il·limitades i no es demana cap mínim d'edat.
Per participar a la Festa Major dels Petits, serà imprescindible cenyir-se a les indicacions de la graella adjunta a la butlleta i no es podrà faltar a més de quatre assaigs. Els criteris indicats vénen determinats pels balls de la Festa Major que, de forma voluntària, organitzen els assaigs dels petits durant els mesos de juliol i agost. Les butlletes d'inscripció es trobaran a l'estand dels Administradors de la Festa Major a les Fires de Maig, a l'Ajuntament, a la Biblioteca i a l'Escorxador. Les butlletes també es distribuiran a tots els centres escolars de la vila entre el 20 i el 21 de maig.

Més informació:
Servei de Cultura
www.festamajorvilafranca.cat 

Documents d'interès:
Graella d'edats, places i assaigs (pdf)
Calendari de preinscripció i inscripció (pdf)

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/05/2013


Segueix-nos a :