Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/01/2018

Les sales d’estudi de Vilafranca amplien horaris durant el període d’exàmens universitaris d’hivern

Les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI amplien de nou els seus horaris de servei a l’estudi fins al 31 de gener.

Les sales d'estudi municipals Casa Amiguet (C/ de La Palma, 24)  i ESCAVI (C/Amàlia Soler, 27) amplien de nou els seus horaris de servei a l'estudi fins al 31 de gener, per tal d'atendre les necessitats dels estudiants universitaris durant els exàmens del primer quadrimestre d'aquest curs 2016/17.

Els horaris de l'ampliació són de dilluns a diumenge de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 10 de la nit.

L'ampliació horària té la finalitat d'oferir un espai d'estudi lliure i facilitar la tasca de l'estudiant en un entorn pròxim als joves durant un dels moments de major intensitat pel col·lectiu principal en l'ús i aprofitament d'aquest servei.

Durant la darrera ampliació horària de les sales d'estudi, a finals del curs passat, van fer-hi ús d'aquests espais 5.376 persones amb un total d'11.733 usos dels diferents serveis que s'ofereixen. La majoria de les persones usuàries van ser estudiants d'estudis post obligatori (batxillerat, formació professional i estudis universitaris).

L'oferta de serveis que disposen ambdues sales d'estudi són: 157 punts de treball, connexió wi•fi gratuïta, una sala a part per a l'estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet), 8 punts d'accés gratuït a Internet amb servei d'impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/01/2018


Segueix-nos a :