Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/03/2018

La Policia Local recupera objectes furtats, amagats a la part inferior d’un vehicle

Una jove va denunciar que li acabaven de prendre de la butxaca de la jaqueta el seu telèfon mòbil.

El passat 10 de març una jove es va adreçar a l'agent que es trobava a la porta de l'Ajuntament informant que li acabaven de prendre de la butxaca de la jaqueta el seu telèfon mòbil. Aquest mòbil disposava de localitzador. L'agent immediatament va aconseguir la localització del telèfon mòbil i aquest es trobava al carrer Parlament, aproximadament davant del número 4. 

Presentats al lloc els agents, no es van trobar cap persona però si un vehicle estacionat. Realitzades trucades al telèfon, aquest se sentia a l'interior del cotxe per la qual cosa van decidir traslladar el vehicle al dipòsit municipal per continuar les gestions de localització de l'aparell i del titular del vehicle com a possible autor dels fets. Quan el vehicle es va aixecar per la grua municipal els agents van poder observar com a la part inferior, soldat a l'eix posterior, hi havia una caixa de ferro d'uns 20x10 centímetres i, en el seu interior, s'hi van trobar dos telèfons mòbils (un d'ells el de la jove denunciant) i 140 euros en bitllets. 

Per part dels agents es va procedir a citar el titular del vehicle i aquest es va presentar a la Prefectura de la Policia Local. Les gestions efectuades amb aquesta persona, un veí de Cornellà, van donar indicis que el possible autor dels fets podria ser un amic del titular del vehicle que, segons va comentar, havia agafat el cotxe sense la seva autorització. Amb les dades de la persona en qüestió es va poder comprovar que aquesta persona comptava amb múltiples antecedents per furts. 

Amb totes les dades comprovades la Policia Local va efectuar les corresponents diligències que es van traspassar als Mossos d'Esquadra. 

El telèfon mòbil sostret va ser retornat a la seva propietària. 

La Policia Local de Vilafranca dona els següents consells per evitar furts i robatoris:
• Procureu portar els objectes (bossa de mà...) pel costat de la paret i sempre que sigui possible en direcció contrària a la que circulen els vehicles.
• No perdeu de vista els objectes personals (bossa, telèfon, jaqueta).
• Porteu únicament els diners i objectes necessaris.
• Si porteu bosses sense tanca, no deixeu a dins el moneder.
• Porteu la cartera o la bossa tancada, creuada en banderola i pel davant del cos.
• Utilitzeu les butxaques interiors i aneu amb compte amb les empentes i acostaments de persones que us semblin sospitoses.
• En realitzar compres guardeu els diners abans de sortir de l'establiment.

Si sou víctima d'un d'aquests delictes memoritzeu quantes més dades possibles de l'autor (cabell, alçada, roba, tatuatges, cicatrius). Si hi ha algun vehicle implicat recordeu marca, model, color i matrícula, així com signes característics (cops, adhesius).Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/03/2018


Segueix-nos a :