Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/08/2017

L'Ajuntament de Vilafranca lamenta profundament la mort del vilafranquí Pau Pérez, víctima de l’atemptat terrorista de Barcelona

S'habilitarà un llibre de condolences al Saló de Plens i es decreten 3 dies més de dol.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès expressa el seu més sentit condol per la mort del vilafranquí Pau Pérez, víctima de l'atemptat de Barcelona del passat dijous.

El consistori vilafranquí lamenta profundament aquesta mort tan tràgica i injustificable del vilafranquí, i expressa el condol més sincer a la seva família i amics, en aquests moments d'una gran duresa, i es posa a la seva disposició per tot allò que pugui ser de la seva necessitat i ajuda.

L'Ajuntament de Vilafranca habilitarà un llibre de condolences, perquè tots els ciutadans de la ciutat i comarca que ho desitgin puguin expressar el seu condol a la família. El llibre estarà a disposició al Saló de Plens, a partir de demà a les 10h i fins dijous, de 10 a 17 hores.

De la mateixa manera, el consistori també anuncia que es decreten 3 dies més de dol, suspenent tots els actes amb presència institucional.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/08/2017


Segueix-nos a :