Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/09/2017

L’artista Carlaina Fahle mostra el seu treball fotogràfic sobre Vilafranca a la Capella de Sant Joan

Fotografia

Un passeig visual en el qual els ciutadans es poden identificar amb la vida i el ritme de la seva ciutat i que s’endinsa en la bellesa de les coses a través dels colors, el blanc i negre i la llum de les seves fotografies.

Aquest divendres 15 de setembre, a les 8 del vespre, es farà la inauguració del treball fotogràfic de Carlaina Fahle a la capella de Sant Joan que reflecteixen la vida quotidiana dels vilafranquins. Les vuitanta fotografies que formen part de l'exposició mostra, des d'un punt de vista molt personal, l'activitat d'una vila activa i atractiva on destaquen els carrers, les places i els detalls arquitectònics més emblemàtics. Al mateix temps recull en les seves imatges la tradició popular, els seus costums, el lleure, la cultura del vi i el seu entorn paisatgístic privilegiat. 

La inauguració comptarà amb la presència de l'artista, del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i anirà a càrrec del professor jubilat de l'IES Milà i Fontanals, Lluís Garcés.

L'ARTISTA
Carlaina Fahle va néixer i va viure a Barcelona. Als 18 anys es trasllada a Alemanya i comença a descobrir i desenvolupar el seu talent fotogràfic. Allà coneix la reconeguda fotògrafa alemanya Abisag Tüllmann per a la qual treballa durant un període de 6 anys. Amb ella aprèn i estudia fotografia i tècniques de laboratori en fotografia analògica en blanc i negre. El 1988 Carlaina realitza la seva primera exposició de fotografies sobre el Marroc, al Cafè Cultural Staffcafe de Frankfurt amb Main. El 1990 comença a treballar com a freelance amb encàrrecs de fotografia de retrat, fotografia social i fotografia de viatge.
El 1998 s'instal·la a Vilafranca del Penedès i des d'aleshores no cessa el seu treball i evolució amb obres de documentació fotogràfica, esdeveniments i retrats, fotografies de paisatge i naturalesa del seu entorn. L'any 2004 mostra el seu treball sobre el Penedès en una exposició individual Néctar Divino al Forat del pany de Vilafranca del Penedès.
El mateix any participa en una exposició col·lectiva de fotografies Atrapa l'Art a la Capella de Sant Pelegrí de Vinseum. El 2005 guanya el 1r premi en el 12è concurs fotogràfic de la Casa de Cultura a Llorenç del Penedès per la fotografia Confiança.
L'exposició romandrà oberta fins al diumenge 29 d'octubre amb horaris de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h. 

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/09/2017


Segueix-nos a :