Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/06/2020

Aquest proper dissabte s’incorporaran la totalitat de les parades al Mercat de Vilafranca

Plànol

El Mercat dels Dissabtes tindrà una nova disposició de parades fins que es pugui retornar a la normalitat.

En les darreres setmanes el Mercat dels Dissabtes de Vilafranca ha anat reincorporant parades de manera progressiva i en tot moment d'acord a les indicacions de les autoritats sanitàries pel què fa a aforament, mesures de seguretat i nombre de parades. 

A partir del proper dissabte, el mercat comptarà ja amb la totalitat de parades però amb una disposició diferent i ocupant noves ubicacions per tal de deixar més espai entre parades i d'evitar aglomeracions, però garantint la continuïtat comercial. 

Per tant, a partir del proper dissabte 27 de juny, i fins que es mantinguin les mesures de distanciament social, la disposició del mercat mentre serà la següent:
- Plaça de la Vila: alimentació (fruita, verdura, xurreria i fruits secs)
- Plaça de Sant Joan: productors de la terra, xarcuteria, pesca salada i olives
- Carrer de la Cort: alimentació i floristeries
- Plaça de la Constitució: productors de la terra i altres alimentaris
- Places del Vall del Castell, de l'Oli i de Jaume I: parades habituals no alimentàries
- Rambla de Sant Francesc: parades habituals de tots els sectors comercials (quotidià no alimentari, alimentació, planter i productors temporals)
- Font dels Alls: aviram
- Lateral de la rambla St. Francesc (davant escola Sant Josep): parades grans de fruita i verdura (ubicades habitualment a la plaça de la Vila i Sant Joan)
- Rambla de Nostra Senyora (calçada i zona de vianants): parades no alimentàries ubicades habitualment al C/ de la Cort, plaça de la Constitució i Vall del Castell.

Per tal de tornar a ubicar tot el mercat, ha calgut dur a terme mesures excepcionals, com ara ocupar el lateral de la rambla Sant Francesc i la rambla Nostra Senyora, que estaran tallades a la circulació. També ha estat necessari eliminar fileres de parades, fer passadissos més amples i garantir una major separació entre parades. A la rambla Sant Francesc s'ha habilitat un sentit únic de circulació per als vianants, marcat amb fletxes direccionals, amb una entrada i sortida en ambdós extrems.

Amb aquestes mesures es vol guanyar amplitud, evitar aglomeracions, i garantir el retorn de l'activitat comercial a les gairebé 200 parades del mercat.

El mercat continuarà comptant amb personal acreditat de Protecció Civil i agents cívics que vetllarà pel compliment de les mesures de seguretat. Els/les visitants així com el personal de les parades, ha de continuar complint les mesures obligatòries, com l'ús de la mascareta i la distància de seguretat. 

Consulta el plànol de les ubicacions de les parades (pdf)Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/06/2020


Segueix-nos a :