Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/10/2014

Xavier Guix parla de la motivació i com assolir-la, en una nova sessió del cicle Desenvolupa’t de l’Ajuntament de Vilafranca

Desenvolupa't

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, ha obert la jornada fent referència a la necessitat d’adoptar una actitud positiva davant el món canviant en què vivim.

Aquest dimecres ha tingut lloc a l'Auditori de Vilafranca la vuitena conferència del Desenvolupa't, un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, que des del 2012 organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca.
La jornada ha estat inaugurada per Joan Manel Montfort, regidor de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, que ha fet referència a la necessitat d'adoptar una actitud positiva davant el món canviant en què vivim: “La complexitat del moment que vivim fa que les empreses i els directius hagin d'afrontar multitud d'obstacles, havent de prendre decisions, sovint difícils. Davant d'això, esdevé vital adoptar una actitud positiva, aprendre nous comportaments que permetin avançar i superar els obstacles, exercir la capacitat de la resiliència i reinventar-se”.
El ponent d'aquesta sessió ha estat Xavier Guix, que sota el títol Lideratge inspiracional. Com motivar i inspirar per millorar el rendiment, ha parlat de la motivació i com es pot assolir, entrenant la voluntat amb perseverança. Xavier Guix va desenvolupar al llarg de 20 anys, activitats artístiques a nivell professional a la ràdio i al teatre, i va ser a partir de 1992, coincidint amb la recessió econòmica post-olímpica, que va decidir obrir-se a nous camps i va llicenciar-se en psicologia, especialitat de Programació Neurolingüística. Actualment exerceix de formador i terapeuta en l'àmbit del creixement personal, i és autor d'una vintena de llibres.
Desenvolupa't és un cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, que va néixer l'any 2012. Des de llavors, hi ha participat més de 1.500 persones. Com a ponents, hi han desfilat professionals de la talla d'Emili Duró, Pau Garcia-Milà, Xesco Espar i José Luis Izquierdo.
La propera sessió del cicle Desenvolupa't tindrà lloc el 13 de novembre, a les 9.30 hores, a l'Auditori Municipal de Vilafranca i comptarà com a conferenciant amb Victor Küppers, que exposarà quines són, sota el seu punt de vista, les tècniques de venda efectiva en els entorns competitius. La inscripció és gratuïta i pot fer-se a http://desenvolupat.vilafranca.cat.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/10/2014


Segueix-nos a :