Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/05/2017

Torna la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet, amb 5 escoles de Vilafranca que hi participen

Aquest cap de setmana tindrà lloc al Teatre Municipal Cal Bolet una nova edició de la Mostra de Teatre Infantil 2017 que representaran infants i joves de cursos de primària i ESO.

Amb uns canvis respecte del programa inicial, les sessions es desenvoluparan de la forma següent: 

Dissabte dia 20 al matí, a les 11h, començarà el col·legi Sant Ramon de Penyafort amb l'obra ETR. Oficina de treballs rars i continuarà l'escola Montagut amb dues obres El llop, les cabretes i els caçadors i Un circ desastrós
Dissabte dia 20 a la tarda, a les 18h, l'escola Vedruna Sant Elies representarà Bitelxus, Bitelxus, Bitelxus, l'escola Dolors Piera representarà Qui ha robat l'estiu i l'escola Estalella Graells amb dues obres: Mafiosos, cafès i un diamant i La revolució dels sentiments
Diumenge dia 21, a les 12h, es reprendrà la mostra amb l'obra La fàbrica de xocolata i La Botigueta dels horrors de l'escola Vedruna Sant Elies, i Concurs de Talents de l'Escola Dolors Piera. 

Les entrades, no numerades, per als espectacles tenen un cost de 3€, i es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet els dijous de 18 a 20h o el mateix dia de la funció a les taquilles de Cal Bolet una hora abans de cada representació. 

La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre. Amb la formació teatral, els infants tenen l'oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, a relacionar-se... En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d'aprenentatge personal. 

Més informació


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/05/2017


Segueix-nos a :