Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/06/2019

S’inicia una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina

Recerca de feina

El programa vol promoure l’activació i dinamització dels joves per ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals.

El servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès enceta una nova edició del programa Joves en Acció per a la Recerca de Feina, destinat a joves de 16 a 30 anys en situació d'atur laboral. El programa vol promoure l'activació i dinamització dels/de les joves per tal d'ampliar les seves competències bàsiques, professionals i personals, oferint orientació en els àmbits laboral i formatiu, principalment, però també en aspectes de desenvolupament personal i definició del propi projecte vital. L'objectiu del programa és ampliar les possibilitats dels participants per trobar una feina i/o retornar al sistema educatiu. 

En el programa es donarà suport als i les joves mitjançant diferents accions: tutorització, disseny d'un itinerari formatiu individual i acompanyament en la inserció laboral. També es duran a terme accions formatives en tals com coneixement de l'entorn, teixit, mercat laboral, etc. 

En l'edició anterior del programa hi van participar activament 64 joves, dels quals 16 van trobar feina en diferents sectors i 37 van ser derivats a diferents accions formatives. La resta de joves van iniciar-se en un procés autònom de recerca activa de feina. 

Per a inscriure's al programa cal omplir el formulari online que es troba a l'apartat de Tràmits del web del Servei d'Ocupació i Formació. També es pot fer presencialment, adreçant-se a l'Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47, o bé a La Fassina, a l'av. Catalunya, 22, tel. 93 817 19 95 de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 

El programa Joves en acció per a la recerca de feina està impulsat per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb el finançament de la Diputació de Barcelona.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/06/2019


Segueix-nos a :