Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/05/2019

Inscripcions als Tallers d’estiu de música tradicional que es desenvoluparan al juliol

Tallers d'estiu

Les inscripcions es podran fer de 20 de maig al 3 de juny.

Del 20 de maig al 3 de juny estaran obertes les inscripcions als Tallers d'estiu de música tradicional, organitzats per l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Els tallers es desenvoluparan del 1 al 5 de juliol. Les classes d'instruments tradicionals es fan tant a nivell grupal com individual, en classes de 30 (entre les 17h i les 20h). L'edat mínima per fer la inscripció és de 8 anys. També hi ha l'opció de classes per a grups ja consolidats o amb ganes de formar-ne un. 

El professorat d'instruments està format per Jordi Mestres i Jaume Aguza a la gralla, Lluís Giménez al timbal, Cristina Boixadera al flabiol i tambor, Francesc Sans al sac de gemecs, Daniel Carbonell a la tarota, Núria Lozano a l'acordió diatònic i Víctor Pedrol a la percussió de mà del Mediterrani (amb la pandereta catalana, castanyoles, req -pandereta àrab- i darbuqa -tambor àrab-). Tots els tallers es desenvoluparan als diferents espais de l'Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. Les inscripcions es podran realitzar per Internet del 20 de maig fins el 3 de juny de 2019 a través de la web de l'Ajuntament.

La Mostra, a l'Auditori M. Junyent de l'Ateneu Municipal
Com a cloenda dels tallers, el divendres dia 5 de juliol, hi haurà la mostra de música tradicional a l'Auditori M. Junyent de l'Ateneu Municipal, a les 20,15h. 

En la mostra hi participaran tots els alumnes i oferiran un repertori variat amb tots els instruments que s'han treballat en els diferents tallers: gralla, timbal, flabiol i tambor, sac de gemecs, acordió diatònic, tarota, castanyoles, pandereta catalana, req (pandereta àrab) i darbuqa (tambor àrab). 

Més informació
Escola Municipal de música Maria Dolors Calvet 
(Pl. Penedès, 4) 
93 817 37 93 
escolademusica@vilafranca.org.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/05/2019


Segueix-nos a :