Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/09/2017

Pere Regull: “L’Ajuntament de Vilafranca sempre estarà al costat del que decideixi el Parlament de Catalunya i farà el possible perquè la ciutadania es pugui expressar”

 signatura decret L'alcalde signant el decret

Per l'alcalde, posar en dubte al segle XXI que la ciutadania pugui opinar, "em sembla retornar un segle enrere”.

Després d'haver signat ahir el decret de suport al Referèndum que s'ha convocat pel proper dia 1 d'octubre i complir amb les previsions que es concreten en la Llei del Referèndum per a l'autodeterminació de Catalunya, l'Alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, ha manifestat avui que “sempre hem dit que estaríem al costat del que aprovi el Parlament de Catalunya. En un moment en què es posa en dubte si el poble català pot decidir o no el seu futur, estem convençuts que la ciutadania té dret a decidir allò que vol ser, tant aquells que es decantaran pel Sí com els que ho faran pel No”.
Per l'alcalde, l'Ajuntament no ha de fer campanya per cap de les opcions. “El que farem és facilitar que la gent es pugui expressar. Posar en dubte al segle XXI que la ciutadania pugui opinar, em sembla retornar un segle enrere”.
Pere Regull
, que ha manifestat no haver rebut encara cap carta d'advertiment del govern de l'Estat, ha reiterat que l'Ajuntament de Vilafranca “serà al costat del que el Parlament li demani i al servei del país i de la ciutadania de Vilafranca”.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/09/2017


Segueix-nos a :