Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/03/2013

Els joves dissenyadors Aina Mallol i Raimon Gumà són els autors de la imatge de la Festa Major 2013

Administradors i dissenyadors. Els cinc Administradors amb els dos autors del disseny d'aquest any, en la roda de premsa de presentació del logotip.

El logotip presenta un esclat de colors, sota una tipografia exclusiva, creada pels mateixos dissenyadors

Els cinc Administradors de la festa major han presentat les dues persones que s'encarregaran de dissenyar la imatge de l'edició d'aquest any. Són els joves dissenyadors Aina Mallol i Raimon Gumà, que inicialment van presentar els seus projectes per separat, però a qui els Administradors els van proposar que treballessin conjuntament. El logotip és una creació molt personal que vol transmetre les emocions i sentiments que els provoca la festa major. Es tracta d'un disseny molt colorista, a partir d'una base formada per esquitxos de set colors relacionats amb la festa: groc, carabassa, verd, vermell, verd clar, blau i marró. El logotip es completa amb l'aplicació d'una tipografia, en blanc i negre, que els mateixos dissenyadors han creat per a l'ocasió.
Raimon Gumà, de 24 anys, és dissenyador gràfic i interiorista. Treballa com a freelance i col·labora en una agència de comunicació. La festa major l'ha viscuda sempre intensament com a espectador i com a integrant del Ball de Nans. Per la seva part, Aina Mallol, que té 26 anys i ha estudiat disseny industrial, actualment cursa arquitectura efímera. És una persona coneguda a Vilafranca per la seva faceta com a cap de colla dels Xicots. Fa 7 anys que viu a la Vila i adora la festa major. A més dels castells, ha estat membre del Ball de Capgrossos.

Aportació dels infants
La imatge de la Festa Major 2013 contempla la participació dels més petits, a través de la realització d'uns murals amb pintura que serviran per decorar l'estand que els Administradors presenten a les Fires de Maig. Amb aquesta iniciativa, Mallol i Gumà pretenen fer participar i que diferents col·lectius s'involucrin en la festa. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/03/2013


Segueix-nos a :