Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2020

L’Ajuntament posa viseres de protecció a l’abast dels establiments de petit comerç i de serveis de Vilafranca

Lliurament de viseres

Després d'oferir aquest tipus de protecció als establiments comercials considerats essencials, ara aquest servei es posa a l’abast de forma gratuïta dels establiments no essencials que estan tornant a obrir de forma progressiva.

L'Ajuntament de Vilafranca, gràcies a la col·laboració de l'empresa DPR Automatismos, SL, posa a disposició dels establiments de petit comerç i de serveis de Vilafranca viseres de protecció contra el contagi de la COVID-19. Des de fa setmanes l'Ajuntament, mitjançant la Policia Local i els agents cívics, ha estat lliurant aquest tipus de protecció als establiments comercials considerats essencials. Ara aquest servei es posa a l'abast de forma gratuïta dels establiments comercials no essencials de Vilafranca, que estan tornant a obrir de forma progressiva.
Les viseres es podran recollir entre dimarts 19 i divendres 22 de maig, de 8 a 14h, per l'edifici de l'Enològica (c/ Amàlia Soler, 29). Les persones que les vagin a recollir hauran d'identificar-se amb el seu DNI i aportar el nom i el CIF de l'establiment. Es lliuraran un màxim de 2 viseres per establiment.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2020


Segueix-nos a :