Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/03/2020

El Complex Aquàtic quedarà tancat aquest vespre i l’OAC només obrirà els matins a partir de dilluns

Coronavirus

L’Ajuntament recomana que durant aquest episodi es realitzin la majoria de tràmits possibles per via telefònica o telemàtica per evitar aglomeracions a les oficines d’atenció presencial de l’Ajuntament.

Davant l'ordre de la Generalitat de tancament de grans zones comercials, gimnasos, locals d'oci, pistes d'esquí i establiments que no siguin serveis bàsics o que no estiguin destinats a alimentació, l'Ajuntament de Vilafranca ha procedit a donar les ordres al servei d'Esports i a l'empresa concessionària per al tancament del Complex Aquàtic a partir d'aquest vespre.

Així mateix, i com a mesura provisional durant la fase 1 del PROCICAT, l'Oficina d'Atenció Ciutadana OAC de l'Ajuntament obrirà tan sols els dies laborables al matí de 9 a 14h i queda suprimida l'atenció a les tardes. Aquesta mesura s'afegeix a la limitació d'aforament que ja s'està aplicant a les dependències de l'OAC.

L'Ajuntament recomana que durant aquest episodi es realitzin la majoria de tràmits possibles per via telefònica o telemàtica per evitar aglomeracions a les oficines d'atenció presencial de l'Ajuntament.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/03/2020


Segueix-nos a :