Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/04/2017

Autors i autores del Penedès signaran els seus llibres per Sant Jordi a la rambla de Sant Francesc

La convocatòria ha estat adreçada a una vintena d’autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres.

Per setè any consecutiu el proper diumenge 23 d'abril autors i autores del Penedès han estat convidats per celebrar aquesta diada emblemàtica amb la instal·lació d'una carpa on podran dedicar els seus llibres als seus lectors. 

La iniciativa sorgeix de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca i pretén oferir un espai a la rambla de Sant Francesc que instal·larà una parada pròpia per aquest esdeveniment i, on durant una les franges horàries de 12 a 14h i de 18 a 20h, els autors i autores seran en aquesta espai a disposició dels seus lectors. 

En aquests moments a les nostres llibreries s'hi troben obres de creació literària, d'assaig, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i a qui, d'alguna manera, l'Ajuntament de Vilafranca vol agrair la seva tasca, el seu treball. 

La convocatòria ha estat adreçada a una vintena d'autors i autores del Penedès que en el darrer any han vist publicades les seves obres. De moment, han confirmat la seva presència Alexadre David Lacambra, Anna Godoy, Rafa Moreno, Ignasi Blanca, Ramon Bernat Mestres, Ramon Arnabat, Isabel del Pilar Valero, Eloi Biosca, Jordi Romeu, Roger Velàzquez, Quima Ricart i Marisa Barros. 

Tanmateix la convocatòria roman oberta a tots aquells autores i autores que hagin publicat en darrer any i vulguin participar en aquesta trobada de signatura d'exemplars. Només cal que es posin en contacte amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament a través del correu electrònic: cultura@vilafranca.org, indicant la franja horària en què voldrien ser-hi.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/04/2017


Segueix-nos a :