Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
30/03/2017

Vilafranca lliura els premis Creajove 2017 en el marc de la 15a Jornada de l’Emprenedor

Creajove 2017

Abans es va escoltar la conferència del jove penedesenc Èric Enguita, que va explicar la seva experiència com a emprenedor i com ha estat el repte d’emprendre removent consciències.

Aquest dimecres s'han lliurat els premis Creajove 2017 a les millors iniciatives empresarials que organitza en diferents categories la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca. Aquest lliurament tenia lloc a l'Auditori municipal en el marc de la 15a Jornada de l'Emprenedor i ha estat precedit per la conferència del jove emprenedor penedesenc Èric Enguita, que va explicar als assistents a través d'una ponència molt dinàmica la seva experiència com a emprenedor i com ha estat el repte d'emprendre removent consciències. 

Pel que fa als premis Creajove 2017, el premi al millor Projecte Empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys ha estat per a “Cervesa La Castellera”, una empresa de fabricació de cervesa artesana ideada per Ivan Soriano. Els premis en les categories de Millor projecte empresarial, presentat per alumnes de secundària i d'idea més creativa, dues categories reservades a alumnes que han participat als Tallers Creajove, han estat per a La Caravana de les Emocions, un servei itinerant que treballa l'educació emocional amb infants de 0 a 6 anys, presentat per Míriam Ruiz, Yoselin Carrión i Sofia Campoverde, de l'Escola Intermunicipal del Penedès (Sant Sadurní d'Anoia) i Joves A., una aplicació mòbil dirigida a joves que permet un intercanvi d'hores de voluntariat a canvi d'hores de formació, presentada per Alba Esteve, de l'IES Eugeni d'Ors (Vilafranca del Penedès). 

En el parlament de presentació de la jornada el tinent d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, ha destacat la voluntat municipal d'impulsar “el valors de l'emprenedoria i de donar suport i acompanyar les empreses al llarg des la seva trajectòria” i ha agraït la implicació dels centres educatius. En el parlament de cloenda, Montfort ha remarcat “l'alt nivell de les candidatures presentades en aquesta edició” i ha agraït l'esforç dels participants tot animant-los a presentar-se a la 16a edició dels premis l'any vinent. 

El Creajove és un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca amb caràcter anual que s'inicia amb uns tallers de generació d'idees de negoci als centres d'ensenyament secundari. Enguany hi ha participat un total de 401 alumnes, en 19 tallers impartits en 10 centres de la comarca. S'hi han presentat 79 candidatures: 55 a la idea més creativa, 7 al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària i 17 al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys.
 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/03/2017


Segueix-nos a :