Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/07/2011

El Consell de la Festa Major tanca el curs i fa balanç dels temes que s’han treballat per la Festa Major 2011(III)

La resolució de la demanda de la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca de participar a la Festa Major 2011

El Consell de la Festa Major ha tancat el curs i ha celebrat la darrera reunió d'enguany abans de la Festa Major 2011. Per aquest motiu vol fer balanç de la feina feta explicant els acords que ha pres de cara la propera Festa Major i els temes que ha centrat la seva tasca durant aquest any: la recuperació de l'Àliga Vella, el canvi de plantejament del Ball dels Malcasats i la resolució de la demanda de la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca de participar a la Festa Major 2011.

Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca

La Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca va presentar a principis d'any una demanda al Consell de la Festa Major per participar a les cercaviles i processons de la Festa Major 2011 i a les diades castelleres de 29 i 31 en cas que la colla hagués fet castells de 7 pisos abans del 30 de juny.

El Consell va estudiar la demanda en una reunió celebrada durant el mes de març i va resoldre que abans d'incorporar un nou element patrimonial a la Festa Major i modificar-ne el Protocol és necessari que la Colla Jove consolidi el seu projecte i realitzi actuacions de forma regular tant a Vilafranca com a d'altres indrets. El Consell considera que la nova colla castellera ha d'esperar com a mínim un any més per actuar per Festa Major i completar d'aquesta manera una temporada castellera sencera.

La decisió del Consell de la Festa Major sobre la Colla Jove compta amb l'aprovació dels Administradors de la Festa Major 2011 i també ha estat ratificada per la Junta de Portaveus per la qual cosa té el suport de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament de Vilafranca que, de la mateixa manera que el Consell, consideren necessari que la nova colla castellera consolidi el seu projecte abans de participar a la Festa Major.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 25/07/2011


Segueix-nos a :