Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/11/2008

Oberta la convocatòria per a fer arribar treballs videoartístics per a la Mostra de Videoart VIDET ’09

Videt 09

La Mostra de Vídeoart Videt ’09 ha obert una convocatòria internacional perquè tothom qui ho desitgi faci arribar treballs vídeoartístics per participar en el festival, que enguany tindrà lloc del 31 de gener al 14 de febrer de 2009.

Els treballs hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts i hauran d'estar fets entre els anys 2006 i 2009. Cada treball haurà de complir amb la seva fitxa tècnica i amb les còpies de cada obra especificades a la convocatòria. A cada un dels inscrits se'ls informarà per correu electrònic del resultat de la selecció. Els vídeos enviats no seran retornats i passaran a formar part de la videoteca del festival VIDET. Les obres s'hauran d'enviar a la següent adreça de correu postal abans del 15 de gener: VIDET, Rambla Nostra Senyora 15, 1r 2a. 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona.

Les bases de la convocatòria poden descarregar-se aquí i també estan disponibles a la web de Videt, www.videt.com.es
El Videt és una iniciativa que va néixer l'any 2005 amb l'objectiu d'apropar el videoart al públic portant-lo als aparadors dels establiments comercials del centre de la ciutat i organitzant activitats paral·leles que van des de les instal·lacions fixes, a les performances, passant per les conferències o les sessions de vídeodj's, entre d'altres propostes, per tal de fer difusió d'aquesta disciplina artística. Els festival compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca.

Més informació:
Bases de la convocatòria
Fitxa d'inscripcióAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/11/2008


Segueix-nos a :