Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/10/2014

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa l’emprenedoria social amb un projecte que generarà noves idees de negoci

El programa formatiu “CoEmprèn, impulsem l’emprenedoria social a Vilafranca” s’emmarca en un projecte que pretén acompanyar als nous emprenedors/es socials del territori.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa un projecte destinat a impulsar l'emprenedoria social a la ciutat mitjançant la detecció de necessitats, la formació i l'acompanyament de noves idees de negoci compromeses amb el territori i la ciutadania. 
CoEmprèn' arrenca el proper dia 11 de novembre amb el primer dels quatre tallers participatius que tindran lloc al llarg del mes:
- 11.11.14 Co-construcció del concepte d'emprenedoria social
- 18.11.14 Factors d'èxit per emprendre socialment
- 25.11.14 Identificació de les necessitats socials i generació d'idees de negoci
- 27.11.14 Disseny del model de negoci, amb compromís social 

Els objectius del programa formatiu –que s'emmarca en un projecte a més llarg termini— són acostar el concepte d'emprenedoria social al Penedès, generar idees de negoci en base a les necessitats socials del territori, posar en marxa noves empreses socials i posicionar Vilafranca en l'ecosistema de l'emprenedoria social. Per tal de garantir la seva aplicació pràctica, el projecte inclou tot el procés d'impuls de l'emprenedoria social: des de la formulació de la voluntat emprenedora fins a la consolidació de les empreses socials, passant per la gestació de les idees, el disseny dels projectes i la seva posada en marxa.
CoEmprèn' compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i és fruit del treball en xarxa de l'Ajuntament de Vilafranca des de la regidoria de promoció econòmica amb diferents actors per afavorir el màxim abast i impacte del projecte. La conceptualització i fase inicial han comptat amb la col·laboració de la consultoria Tandem Social, que donarà suport als tècnics i formadors en les especificitats de l'empresa social. A més, les activitats es realitzaran amb el suport d'experts de l'àmbit empresarial i social del territori per enriquir les idees que es generin.
Els destinataris principals del programa són les entitats socials presents a la ciutat i comarca, els joves i les persones emprenedores amb projectes acabats d'iniciar, si bé la proposta és oberta a tota la ciutadania. Un cop finalitzats els tallers participatius, durant el 2015 es treballarà en les noves idees de negoci i es duran a terme les formacions i l'acompanyament per desenvolupar les noves empreses socials. 

Més informació i inscripcionsAjuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 29/10/2014


Segueix-nos a :