Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/08/2013

Els Verds obriran la Diada de Sant Fèlix i la Colla Vella dels Xiquets de Valls tancarà ronda

(C) Administradors fm13

Ahir es va fer el sorteig d'ordre d'actuació per Sant Fèlix i també per a les diades dels dies 29 i 31 amb la participació de les tres colles locals.

Amb la presència dels Administradors de la Festa Major 2013 i de representants de les colles castelleres, ahir va tenir lloc a l'Auditori del Vinseum, el sorteig de l'ordre d'actuació de les diades de festa major. Per Sant Fèlix, el dia 30 d'agost, obriran els Castellers de Vilafranca, seguits de la Colla Joves Xiquets de VallsMinyons de Terrassa i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que va escollir actuar en darrer lloc. Cada colla ha triat l'ordre d'actuació, coincidint amb el número que li ha tocat en el sorteig a càrrec de quatre infants.

Pel que fa a les diades dels dies 29 i 31, l'ordre serà el següent:
El dia 29 d'agost obriran els Xicots de Vilafranca, seguits de la Colla Jove de Vilafranca i els Castellers de Vilafranca. Pel que fa al dia 31 d'agost obriran els Verds, seguits de la Colla Jove de Vilafranca i els Xicots de Vilafranca tancaran ronda.

Després del sorteig, va tenir lloc una tertúlia amb la participació de les quatre colles castelleres participants de la Diada de Sant Fèlix 2013.
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/08/2013


Segueix-nos a :