Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/10/2018

El Mercat Municipal de la Carn, reconegut pels seus 136 anys de trajectòria

Premis comerç

La Generalitat lliura els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i distingeix els establiments comercials centenaris.

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha lliurat els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya, el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores en comerç urbà. La Generalitat també reconeix la trajectòria de 23 establiments comercials centenaris i de 12 comerços amb més de 150 anys d'història. El Mercat municipal de la Carn de Vilafranca i el comerç Casa Indalesi han estat reconeguts en aquesta 18a edició dels premis.

El Mercat municipal de la Carn ha rebut el reconeixement pels seus 136 anys d'història. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, i el President de l'Associació de concessionaris del Mercat de la Carn, Antoni Ferré, van rebre el premi en l'acte de lliurament que s'ha fet aquest dimarts al Palau de la Generalitat.

El comerç vilafranquí Casa Indalesi va rebre també una distinció com a establiment centenari per la seva trajectòria al servei del comerç de 146 anys d'història.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/10/2018


Segueix-nos a :