Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/05/2019

Presentació del nou marxandatge de la FM 2019

Festa Major 2019

A l'estand dels Administradors aquest cap de setmana a les Fires de Maig es podran trobar els nous productes de promoció presentats.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2019 han presentat aquesta setmana els nous productes de promoció de la festa que posen a la venda. ¿Samarretes de nadó i infantils, polos, samarretes de màniga curta i de tirants masculines i femenines són totes les opcions de models que a l'estand de les Fires i Festes de Maig aquest cap de setmana estaran disponibles, en colors vermell i blanc.

La figura de la cotonina s'incorpora al catàleg del festiari, així com una totebag de tela i la polsera d'aquesta propera edició festamajorenca. També han pensat en qui passa més calor i posen a la venda barret i ventall.

Els Adminsitradors també han anunciat que el pregonet de la Festa major dels petits el dia 1 de setembre el farà el GEP (Grup d'Esplai Parroquial), amb motiu dels seus 35 anys. Les butlletes per inscriure's a la Festa major dels petits es podran trobar també aquest cap de setmana a l'estand dels administradors a les Fires de Maig, i la setmana vinent es repartiran a totes les escoles de Vilafranca. Les preinscripcions per participar-hi seran del 23 de maig al 2 de juny i el dia 3 de juny es realitzarà el sorteig. Les inscripcions s'obriran els dies 7 i 8 de juny a l'Escorxador.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2019


Segueix-nos a :