Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/09/2020

Tastet de tardor, a la muntanya de Sant Pau

Tastet de tardor

Un itinerari guiat des del Balcó de les Clotes fins al mirador de Sant Pau, on es van descobrint diferents elements característics que es poden trobar a les portes de la tardor. Activitat amb reserva prèvia.

El proper diumenge 20 de setembre, a les 11h, es reprenen les activitats matinals gratuïtes a la muntanya de Sant Pau i el seva plana agrícola. La proposta, destinada a la ciutadania en general i al públic familiar, es basa en un itinerari guiat des del Balcó de les Clotes fins al mirador de Sant Pau, on es van descobrint diferents elements característics que es poden trobar a les portes de la tardor. 

Les persones interessades a participar és imprescindible realitzar inscripció prèvia a mediambient@vilafranca.org,  indicant el nombre de persones que seran. El límit per realitzar la inscripció en cas que encara hi hagi places disponibles és el divendres 18 de setembre a les 15h. 

A causa de la situació sanitària que estem vivint, caldrà portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat durant l'itinerari. 

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/09/2020


Segueix-nos a :