Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/06/2018

Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)

L’Ajuntament de Vilafranca s’uneix a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” i il·luminarà de verd la façana de la Casa de la Vila.

El proper dijous 21 de juny és el Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i per aquest dia es vol que l'ELA sigui visible a tot Catalunya. L'Ajuntament de Vilafranca s'uneix a la campanya “Fes un Gest per l'ELA” i il·luminarà de verd la façana de la Casa de la Vila. 

L'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l'ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. 

La Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, impulsa Campanyes de difusió i sensibilització - FES UN GEST PER L'ELA. El Gest per l'ELA va acompanyat d'una senzilla imatge d'una mà que forma, amb la posició dels seus dits, la lletra L. Cada vegada que s'aconsegueix que una persona faci aquest gest i conegui el seu significat, ens estarem acostant una mica més a fer possible l'impossible. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/06/2018


Segueix-nos a :