Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/12/2017

L’alumnat de PTT de Vilafranca col·labora amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines

 PTT Creu Roja Els joves del PTT fent tasques de suport a la Creu Roja.

El Pla de Transició al Treball (PTT), ubicat a l’Institut Alt Penedès, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Un any més l'alumnat del curs d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball de Vilafranca ha col•laborat amb la Creu Roja en la campanya de recollida de joguines.
Des de fa 25 anys i durant les festes nadalenques, Creu Roja Joventut organitza una campanya de recollida i distribució de joguines sota el lema “Cap nen sense joguina”. La campanya consisteix a recollir joguines donades pels ciutadans per després distribuir-les entre aquelles famílies que més les necessiten, tot afavorint el consum responsable. L'objectiu del joc és propiciar el desenvolupament dels infants i promoure l'educació en valors, motiu pel qual les joguines recollides no poden ser ni bèl·liques, ni sexistes. El passat 18 i 19 de desembre, els i les alumnes del PTT van col•laborar en el projecte, junt amb altres voluntaris, participant en les tasques de classificació, preparació i embolcallat de joguines a la seu de la Creu Roja de Vilafranca.
La valoració que han fet els alumnes d'aquesta experiència ha estat molt positiva i han estat molt contents d'haver col•laborat, perquè els ha permès posar en pràctica els coneixements adquirits en els mòduls de preparació de comandes i de tècniques bàsiques de comercialització. Des del PTT s'agraeix la tasca de Mònica Sanahuja, per la bona acollida i acompanyament rebuts. El Pla de Transició al Treball (PTT), ubicat a l'Institut Alt Penedès, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vilafranca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/12/2017


Segueix-nos a :