Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/05/2013

S’obre convocatòria per formar part de la Comissió de la Festa Major dels Petits

Les persones interessades en formar-hi part poden inscriure’s al Servei de Cultura, a l’Escorxador fins al 24 de maig.

Des de l'any 2006 la Comissió de la Festa Major dels Petits, formada per balladors/es, ex-balladors/es, pares i mares, entre d'altres persones voluntàries, s'encarrega d'organitzar la Festa Major dels Petits per delegació dels Administradors de la Festa Major. Aquest equip de treball, coordinat pel Servei de Cultura de l'Ajuntament, organitza i coordina totes les tasques derivades per preparar aquest acte tan participatiu de la nostra Festa Major: inscripcions, reunions amb els pares i mares, assaigs, posada en escena de la cercavila, etc.
Per la renovació de les persones que integren la Comissió, el Servei de Cultura de l'Ajuntament i els Administradors de la Festa Major 2013 fan pública una convocatòria oberta a totes aquelles persones que tinguin interès en formar part de la Comissió de la Festa Major dels Petits.
Les persones interessades en formar-hi part poden inscriure's al Servei de Cultura, a l'Escorxador (carrer de l'Escorxador, 19-21), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 21 h, trucant al telèfon 93 890 04 59 en el mateix horari o per correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org. El termini d'inscripcions finalitzarà el divendres 24 de maig. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/05/2013


Segueix-nos a :