Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/01/2021

Es presenten les Festes de Sant Raimon adaptades a la situació de pandèmia

Per quart any consecutiu, l’Agrupació dels Raimons ha estat l’encarregada d’organitzar les Festes de Sant Raimon de Vilafranca.

L'Agrupació dels Raimons van presentar les Festes de Sant Raimon 2021 (del 15 al 24 de gener) que afirmen que seran segures i adaptades en tot moment a les mesures per prevenir la propagació de la Covid-19 que siguin vigents.

La situació provocada per la pandèmia també ha inspirat l'agrupació en el disseny de la imatge que identifica l'edició 2021 de les Festes. Es tracta d'una imatge sòbria i moderna alhora, on “bombolles” de 6 lletres conviuen entre elles, guardant sempre les distàncies.

Pel que fa al contingut del programa, Raimon Bové, membre de l'Agrupació dels Raimons, explicava que, com no podia ser d'altra manera, també s'ha hagut de modificar i adaptar a la situació de pandèmia i calculen que han reduït aproximadament a la meitat els actes que trobaríem en una edició normal.

Formen part del programa activitats diverses des de concerts fins a actes familiars repartits en 2 caps de setmana entre el 15 i el 24 de gener. Totes són activitats gratuïtes amb aforament limitat i respectant les mesures Covid en tot moment.

El concert estrella tindrà lloc el dissabte 23 de gener a les 19:30h al Teatre Cal Bolet i anirà a càrrec de Dama y los vagabundos, un grup de músics liderats pel vilafranquí David Palau.

Raimon Bové també va voler destacar que el programa pot patir modificacions i cancel·lacions en funció de les mesures que es vagin decretant per prevenir el contagi.

Finalment, Ricard Rafecas, regidor de Cultura, va voler agrair l'esforç de l'Agrupació dels Raimons per, malgrat la situació difícil en que ens trobem, oferir a la ciutat, amb el suport de l'Ajuntament, propostes culturals que alimenten l'esperit “com si les Festes de Sant Raimon, aquest any més que mai, fossin un regal de Reis tardà”. 

FSR21 cartell


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/01/2021


Segueix-nos a :