Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/02/2018

Nova conferència del cicle Desenvolupa’t, a càrrec de Dani Casanovas

Conferència Desenvolupa't

Casanovas, un influencer penedesenc que compta amb més 35.000 seguidors a Instagram amb el seu perfil FoodieDani,va titular la conferència "Les 7 coses que no sabies que pots fer a Internet per la teva empresa".

La setmana passada va tenir lloc una nova conferència del cicle de conferències Desenvolupa't que periòdicament s'organitza des de la regidoria de Promoció econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Aquestes conferències volen ser un espai que ajuda a la reflexió, a compartir experiències, a aprendre i a adquirir coneixements davant la situació del món empresarial. 

La conferència va estar conduïda per Dani Casanovas, un influencer penedesenc a les xarxes socials que compta amb més 35.000 seguidors a Instagram amb el seu perfil FoodieDani. Casanovas és enginyer superior en informàtica, especialitzat en comunicació. És el creador i director general d'Imagina, una empresa de màrqueting digital que va muntar el 2015. És l'actual secretari de l'AIJEC (Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya). 

A la conferència Les 7 coses que no sabies que pots fer a Internet per la teva empresa, Casanovas va fer una exposició dels punts claus per arribar al mercat empresarial amb la utilització de les xarxes socials. Va remarcar que al Penedès hi ha molt bon producte però s'ha de saber vendre i estar a les xarxes, que és on són els clients. 

A l'acte van assistir gairebé un centenar de persones, la majoria vinculades al sector comercial, empresarial i de caire emprenedor. L'acte va ser presentat pel tinent d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció exterior, Joan Manel Montfort.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/02/2018


Segueix-nos a :