Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/12/2015

Campanya per unes joguines no sexistes “REGALA IGUALTAT”

Presentació de la campanya

Els materials de difusió inclouen un cartell i una tarja postal, que es distribuiran per totes les llars d’infants i centres educatius de primària de Vilafranca i també a través de les associacions de comerciants.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, amb la voluntat d'impulsar polítiques d'igualtat d'oportunitats, contemplades en la Llei 17/2015, del 21 de juliol, d'igualtat efectiva de dones i homes, que vetllin per la cohesió social i el conjunt de tota la ciutadania, des de la regidoria d'Igualtat, impulsa enguany la campanya de sensibilització de joguines no sexistes sota el lema “REGALA IGUALTAT”. La idea d'aquesta campanya és fomentar una compra responsable de les joguines afavorint els valors d'una societat més justa i igualitària. La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo, ha presentat avui la campanya en una roda de premsa a la Biblioteca Torras i Bages, amb assistència dels responsables de l'escola d'art Arsenal, que ha elaborat la imatge de la campanya.
Arroyo ha destacat els valors d'igualtat que transmet la imatge, en els elements del cartell i una postal que es farà arribar a tot l'alumnat de Vilafranca. La regidora d'Igualtat ha fet una crida als pares i mares que “són els transmissors principals dels valors d'igualtat en una família. Hem de deixar que els infants juguin amb el que vulguin, fomentant la igualtat en tots els aspectes. El més important del joc és la imaginació”.
Els materials de difusió inclouen un cartell i una tarja postal, que es distribuiran per totes les llars d'infants i centres educatius de primària de Vilafranca i també a través de l'associació Centre Vila, l'Associació de Comerciants de la Girada i la Unió de Botiguers i Comerciants de l'Espirall.
La imatge del cartell i la tarja postal ha estat dissenyada per alumnes de l'Escola d'Art Arsenal, que a través de la imatge han volgut plasmar els valors de la igualtat i la no discriminació per raó de sexe. El director del centre, Albert Abella, ha destacat el caràcter d'utilitat pública de l'escola d'art i l'interès del centre per treballar temes “que provoquen reflexió entre l'alumnat”. 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/12/2015


Segueix-nos a :