Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/12/2019

La música de Ramon Mirabet i d’Obeses, l’homentage a Ovidi i el teatre de Les Antonietes, a la nova programació de l’Auditori i Cal Bolet

Presentació de la temporada

L’actriu i productora Ruth Talavera es va encarregar de presentar la propera temporada d’espectacles en una gala molt variada.

Aquesta setmana s'ha fet la gala de presentació dels 21 espectacles de teatre, música i dansa que es podran veure de febrer a juny de 2020. L'acte, al qual van assistir més de 270 persones, va comptar amb la participació de diferents artistes protagonistes. El cantant de la banda Obeses, Arnau Tordera, i la Camerata Penedès es van encarregar de posar música a la gala. El Ballet de Barcelona va acabar d'animar la gala amb un fragment del Trencanous, inclòs a l'espectacle Mixed Bill que es podrà veure al mes de maig a Cal Bolet. I el dramaturg i director local Jordi Casanovas també hi va ser per explicar l'estrena a Vilafranca de l'obra Sopar amb batalla

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, acompanyat d'altres regidors del consistori, va assistir a l'acte, obert a tothom, i on es van sortejat entrades i un abonament per a dues persones de tota la temporada. El regidor es va mostrar satisfet per l'assistència de públic a l'acte i va destacar la diversa tipologia de l'oferta d'espectacles de la temporada. “És una varietat que volem que enganxi els diferents tipus de públic, perquè la cultura ha de ser un dret, no un privilegi. Hi ha abonaments i descomptes per a tots els pressupostos”, va afirmar.

La programació
La nova cartellera es presenta molt variada. Dins l'oferta musical podem trobar concerts per a tots els gustos; des del pop i l'electrònica de Carla i Jolly Damper fins a la perfomance de la companyia Windu, passant pel gospel i soul de les Sey Sisters o els èxits del moment amb Ramon Mirabet o Obeses. Una de les gran notícies de la tarda va ser la presentació de la nova orquestra resident de l'Auditori, la Camerata Penedès.

En el panorama teatral hi trobem també un ampli ventall d'espectacles i disciplines. El teatre gestual i de titelles inaugurarà temporada a Cal Bolet. Tampoc hi faltarà el circ  o el teatre verbatim, una variant del teatre documental, i el teatre més multidisciplinari. A la nova programació hi trobem també talent local sota el segell Com a casa. Jordi Casanovas, a qui es va poder escoltar a l'entrevista que se li va fer durant la gala, estrenarà el mes d'abril Sopar amb batalla. La vilafranquina Ana Morales portarà també el seu espectacle de música i dansa flamenca Sin permiso. Canciones para el silencio. 

Col·laboracions amb cicles i festivals
Per segon any consecutiu l'Auditori acull el projecte Liceu a la fresca, on es projectarà en directe des del Gran Teatre del Liceu l'òpera Carmen, de Bizet. També trobarem espectacles del Barnasants, dins el qual podrem veure el concert homenatge a la figura d'Ovidi Montllor, i dins el marc del Festival Eva podrem trobar-hi el concert de Rodrigo Cuevas.
Un altre festival que torna aquesta temporada és el Dansòmetre, pels voltants del 29 d'abril, dia internacional de la dansa. S'hi podran veure espectacles de dansa al carrer i el Ballet de Barcelona posarà fi al festival amb l'espectacle Mixed Bill a Cal Bolet. 

La venda d'entrades i abonaments
Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d'Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d'11 a 13 i de 18 a 20h. A partir del 19 de desembre s'obriran a la resta del públic cada dijous no festiu de 18h a 20h.
Tothom podrà comprar per Internet a partir del 15 de desembre a https://espectacles.vilafranca.cat  Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/12/2019


Segueix-nos a :