Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/05/2018

Raimon Santacatalina presenta les obres que formen part del seu llibre "10 años fotografiando la naturaleza"

Raimon Santacatalina

La temàtica de la mostra del fotògraf vilafranquí comprèn paisatges, fauna i flora i inclou des de grans mamífers a petits invertebrats.

El proper dijous 17 de maig, a les 20h, tindrà lloc a la Sala dPAS de l'Escorxador la presentació a Vilafranca de 25 fotografies de natura del fotògraf especialitzat en naturalesa Raimon Santacatalina. L'exposició 10 años fotografiando la naturaleza serà una mostra d'algunes de les imatges incloses en el seu primer llibre i que porta per títol el mateix nom de la mostra per tal de mostrar la primera dècada de Raimon Santacatalina dedicat a la fotografia de la natura. La temàtica de la mostra comprèn paisatges, fauna i flora i inclou des de grans mamífers a petits invertebrats. 

Raimon Santacatalina (Vilafranca, 1969) és soci de AEFONA (Associació Espanyola de Fotògrafs de Naturalesa) i de WWFF España (Fondo Mundial para la Naturaleza), entitats amb les que col·labora amb els seus treballs fotogràfics.
Ha recorregut diferents espais naturals de la geografia espanyola i alguns del nord d'Europa. La seva tasca és fruit de moltes hores de camp, preparació i d'un aprenentatge continu. És imprescindible conèixer en profunditat el comportament de la vida silvestre i el seu és un treball que sempre està a mercè de la climatologia i d'altres condicionants. Fotografiar la natura exigeix respectar un codi ètic que asseguri que amb l'obtenció de la imatge no es genera cap dany o molèstia a la fauna, flora o el paisatge. 

Algunes de les seves fotografies han estat seleccionades i premiades en concursos nacionals i internacionals i incloses en audiovisuals i publicades en llibres i revistes tan impresos com digitals.

Activitat complementària
El dissabte 26 de maig, a les 10,30h, es realitzara una presentació Què porta el Raimon a la motxilla?. Raimon Santacatalina realitzarà una presentació per explicar quin material utilitza per al seu treball en la Fotografia de Natura, on mostrarà en directe què porta a la motxilla per tal que els assistents puguin fer-se una idea del material divers que necessita per cobrir les diferents disciplines que realitza. La presentació tindrà el suport d'imatges d'alguns treballs en què sol trobar-se, des de passejades de cap de setmana, sortides d'un dia fins i tot viatges d'una setmana, on ha de resoldre diferents situacions fotogràfiques.

L'exposició es podrà veure fins al 22 de juny en horaris de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 10 a 13 h. En el transcurs de la inauguració es projectarà un audiovisual amb diferents imatges provinents d'AEFONA i WWFF España.


 
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/05/2018


Segueix-nos a :