Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
08/05/2013

II Cursa de Sant Fèlix

Cursa de Sant Fèlix

L’estand dels Administradors de la Festa Major 2013 a les Fires de Maig recollirà inscripcions per a la II Cursa de Sant Fèlix.

Els Administradors de la Festa Major van confirmar la continuïtat de la cursa de Sant Fèlix. Es farà el dia 29 de juny a la tarda i la principal novetat que es dóna a conèixer és la participació infantil, amb curses adeqüades a cada franja d'edat. Per Fires de Maig els Administradors informaran dels detalls a l'estand festamajorenc, on també es podran fer les inscripcions per participar a la cursa.
Pel que fa a la cursa, l'atractiu més important continuarà essent el recorregut, enguany més animat, que serà com el de la processó de Sant Fèlix del 30 d'agost amb l'afegit de la Rambla de Sant Francesc. Els participants podran optar per fer una o dues voltes al recorregut, que suposa fer 2 o 4 km, i podran completar el circuït corrent o caminant, sol o acompanyat per amics o familiars. Poc abans de l'hora de la sortida hi haurà les curses per als més petits, amb distàncies adaptades per a cada edat. 

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 08/05/2013


Segueix-nos a :