Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/06/2013

Els Administradors de la Festa Major de 2013 presenten el cartell musical

Festa Major 2013

Obrint Pas, Els Catarres, Buhos, Abbey Road o Abba Revival entre d'altres.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2013 han presentat el cartell de concerts d'aquesta edició, destacant els concerts de la Rambla de Sant Francesc amb Obrint Pas, Els Catarres, Abbey Road i Abba Revival, a més de l'actuació de destacades orquestres del país. Els Administradors destaquen que tots els concerts seran d'entrada gratuïta i han buscat diversitat d'estils perquè tothom trobi el seu concert.
El dia 28, el primer concert de la festa major serà amb La Banda del Coche Rojo a la rambla. L'endemà, el 29, actuarà la Cobla Orquestra Selvatana, que enguany celebra el centenari, i Blaumur. L'empalmada estarpa amenitzada pels grups Buhos i Afrochichguawa.
El dia 30 d'agost, a la rambla, es ballaran les versions d'Abbey Road (The Beatles) i Abba Revival (Abba). I el dissabte dia 31d'agost actuaran Ítaca Band i Obrint Pas, que ha anunciat que aquesta és la seva última gira i un dels últims concerts. En altres espais de Vilafranca, hi haurà ball amb l'Orquesta Melodia i la Festa Flaixbac.
L'1 de setembre, la música la posaran Els Catarres, el grup de rumba-fusió revelació de l'estiu, i Rauxa, i en un altre espai hi haurà l'actuació d'Els 4 Magnífics.
L'orquestra La Fania Perfect tancarà la Festa Major, el dia 2 a la Rambla. 

La Banda de Música de Cardona
Els Administradors també han anunciat en roda de premsa que la banda de música convidada serà la Banda de Música de Cardona. La Banda de Música de Cardona es va presentar en públic el 13 d'Abril de 2003 en un concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona. La Banda com a entitat recull el testimoni de la gran tradició musical cardonina que des de sempre s'ha encarregat d'amenitzar les festes locals, tocant a passacarrers, processons, ballets, caramelles,... A la Banda s'hi reuneixen músics de totes les edats i joves alumnes de l'escola de música, arribant a la cinquantena de membres.
La Banda organitza cada el concert de Festa Major de Cardona, en el qual interpreten un nou repertori variat i musicalment atractiu. La Banda ha actuat també a les festes majors de Súria i, anualment, a la de Solsona, al carnaval de Torà, a les festes dels traginers de Balsareny i a les festes de Santa Tecla de Tarragona.

Més informació
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/06/2013


Segueix-nos a :