Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/12/2019

Dijous s’obre la Fira de Santa Llúcia amb un ampli ventall d’activitats paral·leles

Temps de Nadal_Fira de Santa Llúcia

Del 5 al 22 de desembre, arriba un any més la Fira de Santa Llúcia, al seu lloc de costum a la rambla de Nostra Senyora.

La fira de Santa Llúcia, per tercer any consecutiu, oferirà una imatge homogènia ja que totes les parades s'instal·laran en casetes de fusta a la rambla de Nostra Senyora. S'hi podran trobar parades d'articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d'artesania (artesania alimentària, bijuteria, joieria, joguines de fusta, decoració, estampació tèxtil, ganxet, etc.). 

S'ocuparà la totalitat de l'espai de la fira amb parades de comerços de Vilafranca, dels mercats no sedentaris i artesans provinents del Penedès i comarques veïnes. També hi participa el Col·lectiu d'artesans, brocanters i pintors del Penedès i l'Associació d'artesans agroalimentaris del Penedès. 

Diàriament s'oferiran tallers nadalencs per a infants, a partir de diferents materials (feltre, fang, elements florals, teixit de pissarra, fusta, xocolata, etc). Els infants es podran endur la peça que hagin creat. 
Consulta el calendari de tallers

També es compta amb diferents actuacions artístiques a càrrec d'entitats i corals de Vilafranca. Com a novetat, hi haurà grups de músics itinerants, un escenari jove ambientat per l'espai jove La Nau, i ballades de swing.
Consulta el calendari d'actuacions 

La programació es pot consultar al llibret Temps de Nadal a Vilafranca (pdf). Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/12/2019


Segueix-nos a :