Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2019

Tot un recital de pilotes amb la Big Band Basket Beat Barcelona aquest diumenge a l’Auditori

Big Band Basket Beat

L’orquestra de pilotes carregada d’energia, espontaneïtat i creativitat que està canviant el món

Aquest diumenge 26 de maig, a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l'Auditori de Vilafranca amb l'espectacle Un nosaltres abans que un jo de la Big Band Basket Beat Barcelona. Aquest espectacle, que crea l'orquestra per primera vegada, narra l'experiència d'un jove que converteix una pilota de bàsquet en un instrument per fer música en grup. Una història tragicòmica entre la realitat i la ficció que puja a escena els conflictes que neixen entre els nostres interessos i els dels altres en aquesta societat de la immediatesa, la imatge i la desmesura.

Veus, percussions, teclats, instruments de vent i un sorprenent tubòfon vesteixen el ritme trepidant i corporal de les pilotes que només volen revisar el paper de les institucions i, sobretot, celebrar que l'educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertany a tots. 

Taller grupal per al Projecte Adolescents
Els dies 7 i 21 de maig es va organitzar un taller per a un grup de nois i noies de 12 a 16 anys a l'Espai Jove La Nau per a un grup del projecte Adolescents que participa de l'Apropa Cultura.
Raül Pérez va ser l'artista/músic multidisciplinar encarregat de dur a terme l'activitat. Raül format al Taller de Músics de Barcelona, a l'Aula de Música Moderna del Liceu i als centres de formació i creació escènica El Timbal, El Galliner i l'Escola Berty Tovías. És bateria, percussionista, cantant i actor i actua amb diversos grups i companyies com: Residual Gurus, Bcn Gospel Messengers, Xirriquiteula Teatre, Circus Klezmer, Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat, BBBBB, etc.
Porta més de quinze anys d'experiència professional com a docent especialitzat en bateria i sobre els escenaris arreu del món.

Més informació:
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. 
Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors. 
http://espectacles.vilafranca.cat/
http://www.basketbeat.org/

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2019


Segueix-nos a :