Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/06/2018

L’alcalde Pere Regull inaugura el nou quiosc de l’Hospital, gestionat per Mas Albornà

Inauguració quiosc

L’Alcalde fa un reconeixement a la Fundació de Mas Albornà per complir amb la seva missió de normalitzar la seva presència al carrer.

L'alcalde Pere Regull va assistir aquest dimarts, a l'acte d'inauguració del quiosc de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, que des de fa uns mesos gestiona la Fundació Mas Albornà, després que l'establiment hagués estat tancat durant un temps. L'acte d'inauguració va ser obert pel president del Patronat de la Fundació de Mas Albornà, Martí Solé, qui va explicar que la idea de Mas Albornà “és anar convertint aquest quiosc en un espai més participatiu de l'hospital, on es puguin fer activitats relacionades amb festivitats marcades, com el dia de la Mare, del Pare, Sant Jordi, etc. Que no es quedi en un quiosc simplement.” Martí Solé va destacar la importància d'aquesta inauguració “ja que aquest quiosc és més que una feina per les persones assistides per Mas Albornà, és un tracte diari amb al gent, i fa que la nostra activitat es vegi més, i puguem normalitzar la seva presència social, formant part de la nostra vida quotidiana.” 

De la seva banda, l'alcalde Pere Regull, que va cloure l'acte, va incidir en la necessitat que hi havia a l'hospital d'aquest quiosc, “és un servei important que va més enllà del servei hospitalari. Tenir accés a una revista, a uns caramels, a un llibre és un element humà molt important en aquest edifici sanitari. Molt més del que ens pensem”. 

L'Alcalde va reconèixer la gran tasca social que fa Mas Albornà, i els va fer arribar “el meu reconeixement”. Per Pere Regull, “han complert amb escreix la seva missió de normalitzat la seva presència al carrer i amb el públic. Són un referent ja en serveis com la bugaderia, la botiga d'embotits, la neteja del carrer, i ara, el quiosc. El seu objectiu d'aconseguir un contacte continu de les persones assistides per Mas Albornà amb la gent del carrer que agraeix i molt, la seva tasca.”Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/06/2018


Segueix-nos a :