Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/09/2016

Pere Regull: “Encoratjo l’escola Arsenal a continuar sent innovadors per mantenir-se com a referència”

Arsenal

L’Arsenal compleix 45 anys, i aquest dilluns es va fer l’acte de celebració que dóna el tret de sortida a un any ple d’activitats commemoratives.

L'alcalde Pere Regull, la directora territorial d'Ensenyament de Barcelona comarques, Lluïsa Nicolau, el director de l'escola Arsenal, Albert Abella, i la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, acompanyats també pels regidors de l'equip de govern, Ramon Zaballa, Aureli Ruiz, Joan Manel Montfort i Josep M. Martí, van visitar les instal.lacions de l'escola, i les noves aules que han entrat en funcionament en els darrers mesos.
Posteriorment a la visita, va donar inici l'acte de celebració dels 45 anys de l'Arsenal, que va tenir lloc a la sala dels Trinitaris. 

Va obrir el torn de parlaments la regidora d'Ensenyament, Xell Montserrat, que va destacar la prioritat que “representa l'àmbit de l'ensenyament per al nostre equip de govern”. La regidora va voler agrair l'esforç que fa l'equip directiu perquè l'Arsenal “formi part de l'àmbit referencial per exemple en la modalitat de la joia, aconseguint un ampli reconeixement arreu del nostre país”, i va destacar “la modalitat dual que fa l'escola, permetent tractar l'àmbit intern i extern de la formació.”
De la seva banda, Albert Abella, director de l'Arsenal va tenir missatges d'agraïment per “qui va imaginar, fa 25 anys, una escola d'art al Penedès. Gràcies a les administracions per entendre el nostre sentit crític com a escola d'art que som, i per l'aposta que fa l'Ajuntament cada any sense perdre la confiança en nosaltres”.
La convidada institucional per part del departament d'Ensenyament de la Generalitat va ser Lluïsa Nicolau, directora territorial de Barcelona Comarques, qui va tenir “un agraïment especial per l'esforç que ha fet l'Ajuntament per poder tirar endavant un projecte municipal d'aquestes característiques. Aquí veiem el resultat del compromís, tan dels docents com de l'Ajuntament, amb la seva població i alumnes”. La directora territorial va fer una crida a l'acció de treball conjunta entre l'escola Arsenal i l'Ajuntament, en tot l'àmbit d'ensenyament, i el departament d'Ensenyament de la Generalitat per tirar endavant aquest i d'altres projectes educatius. 

L'Alcalde Pere Regull va tancar l'acte institucional de celebració dels 45 anys de l'escola destacant “l'aposta que va fer el nostre equip de Govern per l'escola Arsenal quan el 2009 la crisi, molt agressiva llavors, va fer debatre el tancament de l'escola o injectar-la: i vam apostar per seguir-hi fent inversió, municipalitzar-la i seguir confiant en aquest projecte”. Finalment, l'alcalde Regull va encoratjar la direcció a continuar “sent innovadors, a mantenir l'esperit crític per créixer, a continuar preparant les persones, a treballar per l'expansió de Vilafranca, i mantenir l'Arsenal com a un referent, i marcar tendència. Ens dóna prestigi, i estem especialment orgullosos”.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/09/2016


Segueix-nos a :